”Suorituskyvyn psykologiaa” Luennoitsijana Emma Hietarinta 24.4 Vaasassa

32,00 

Hyvä psyykkinen suorituskyky on onnistumisten ja suoritusvarmuuden edellytys. Urheilupsykologi Emma Hietarinnan luennolla käydään läpi sekä tutkimustiedon, että käytännön esimerkkien avulla koira- ja hevosurheilun kannalta keskeisiä psykologisia valmiuksia. Mikä merkitys mielen taidoilla on koira- ja hevosurheilussa ja miten niitä voi harjoittaa.

Luento sopii kaikentasoisille koira- ja hevosharrastajille, kilpailijoille sekä valmentajille!

Luennolla pohditaan:

  • Miten voimme lisätä motivaatiota, säädellä jännitystä, käsitellä pettymyksiä ja ulkoisia paineita.
  • Psyykkisen suorituskyvyn harjoittaminen.  Mielen treeniä aivan kuten treenaisit lajitaitoja ja fyysistä suorituskykyä?
  • Miten voimme saavuttaa haluttuja muutoksia vaikuttamalla ajatteluun, tunteisiin ja toimintaan.
  • Psyykkinen suorituskyky saattaa olla ratkaiseva tekijä, kun fyysisesti ja lajitaidollisesti samantasoiset kilpailijat asettuvat vastakkain. Tule hakemaan ajantasaiset vinkit oman mielenmaailman harjoittamiseen!

Luento järjestetään 24.4 Vaasassa ABC Kiitokaaren luentotilassa.
Luento klo 11-14 (tauko klo 12:00-12:30)

Rajoitettu osallistujamäärä!

Lisää tietoa Emmasta:

Emma Hietarinta, laillistettu psykologi, koira- ja hevosurheiluun erikoistunut psyykkinen valmentaja ja sertifioitu urheilupsykologi.

Olen erityisen kiinnostunut tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä sekä näiden yhteyksistä harjoittelun ja suoriutumisen tehostamisessa. Minua kiehtoo asiakkaitteni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ja asiakkaan koko elämäntilanteen laajempi huomioiminen. Työssäni sovellan suorituskyvyn ja positiivisen psykologian tutkimustietoa käytäntöön. Työotteeni on valmentava, hyödynnän laajasti erilaisia lyhytterapeuttisia ja psyykkisen valmennuksen menetelmiä. Lähellä sydäntäni ovat urheilulajit, joissa tehdään yhteistyötä hevosen tai koiran kanssa. Työni ohella harrastan koirieni kanssa erikoisjälkeä. Koiraharrastukseni lisäksi olen aktiivinen luonnossa liikkuja ja hevosharrastaja.

Varastossa